Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN på Linksys-routere.

ExpressVPN understøttes på følgende Linksys-routermodeller:

• Linksys EA6200
  • Linksys WRT1200AC
  • Linksys WRT1900AC 13J1
  • Linksys WRT1900AC 13J2
  • Linksys WRT1900ACS
  • Linksys WRT1900ACS V2
  • Linksys WRT3200ACM
  • Linksys WRT32X

Find ud af, hvilken model din Linksys-router har.

Vigtigt: Hvis du installerer firmware fra en tredjepart, f.eks. ExpressVPN, kan det medføre, at routerens garanti bortfalder. Kontakt routerens producent, hvis dette er et problem.

Hvis du har købt en prækonfigureret router fra Flashrouters, skal du gå direkte til opsætningen på routeren.

Gå til…

1. Download ExpressVPN-firmwaren
2. Tilslut din Linksys-router til internettet
3. Installer ExpressVPN-firmwaren
4. Opret forbindelse til den router, der kører ExpressVPN
5. Gennemfør opsætningen på routeren

1. Download ExpressVPN-firmwaren

Download firmwaren på ExpressVPNs websted. Vælg modellen af din Linksys-router i dropdown-menuen.

Vælg Download firmware.

Select your router, then click "Download Firmware."

Vælg din router, og klik derefter på “Download firmware”.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge aktiveringskoden til opsætningen senere.

Hold dette browservindue åbent. Du får brug for aktiveringskoden til opsætningen senere.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Tilslut din Linksys-router til internettet

Vigtigt: Hvis du i øjeblikket har forbindelse til en anden router, anbefales det at tilføje Linksys-routeren som en sekundær router til dit eksisterende netværk. Hvis du ønsker at erstatte en eksisterende router med Linksys-routeren, anbefales det, at du konfigurerer Linksys-routeren som en sekundær router, før du fjerner den eksisterende router.

Inden du fortsætter, skal du sørge for at:

• Tænd for din Linksys-router.
  • Tilslut Linksys-routeren til internettet (via et modem eller en eksisterende router).
  • Tilslut din enhed til Linksys-routeren (via wi-fi eller et LAN-kabel).

Hvis du installerer ExpressVPN-firmwaren på en eksisterende router, der allerede har gennemført den indledende netværksopsætning: Fortsæt med at installere ExpressVPN-firmwaren.

Hvis du installerer ExpressVPN-firmwaren på en ny router, som ikke har afsluttet den indledende netværksopsætning:

1. Indtast 192.168.1.1.1 i adressefeltet i din webbrowser.
  2. Gennemfør den indledende netværksopsætning ved at følge instruktionerne på skærmen.
  3. Fortsæt med at installere ExpressVPN-firmwaren.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Installer ExpressVPN-firmwaren

Vigtigt: Hvis du installerer ExpressVPN-firmwaren på din Linksys-router, erstatter du dens nuværende indstillinger, f.eks. dit Wi-Fi-SSID og din adgangskode. Du kan om nødvendigt nulstille din router til Linksys-firmwaren til standard.
Vigtigt: For Linksys WRT32X skal du følge disse instruktioner for at udføre en manuel firmwareopdatering på din router.

Indtast 192.168.1.1.1 i adressefeltet i din webbrowser. (Hvis du tidligere har ændret din standardgateway, kan du finde den enhedens indstillinger).

Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din Linksys-router. (Standardværdien er “admin“) Vælg Log ind.

Indtast routerens adgangskode, og klik på "Log på".

Vælg Forbindelse på routerens administrationspanel.

Klik på "Forbindelse".

Vælg Vælg fil. Vælg den ExpressVPN-firmware, du hentede tidligere, og vælg derefter Start.

Klik på "Start" for at uploade ExpressVPN-firmwaren.

Du vil se meddelelser, der fortæller dig, at firmwaren ikke genkendes, og at opdateringer kræver en genstart af routeren. Vælg Ja og Ja for at fortsætte.

Når du har installeret firmwaren, skal du vælge Ok for at indlede en genstart af routeren.

Du har nu installeret ExpressVPN-firmwaren på din Linksys-router.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

4. Opret forbindelse til den router, der kører ExpressVPN

Tilslut din enhed til den nye VPN-router via wi-fi eller LAN-kabel.

For wi-fi vises netværksnavnet muligvis som din Linksys-routers wi-fi-standardnavn. Det kan tage et stykke tid, før det vises på listen over netværk.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

5. Gennemfør opsætningen på routeren

Når din enhed er forbundet til netværket, vil du se installationsskærmen for routeren, der kører ExpressVPN. Hvis den ikke vises, skal du gå til expressvpnrouter.com. Vælg Get Started (Kom i gang), og følg instruktionerne.

Når opsætningen er færdig, skal du notere dit wi-fi-navn og din adgangskode samt routerens adgangskode.

Du har nu konfigureret ExpressVPN på din router.

Bemærk: Når du har indstillet routerens administratoradgangskode, installerer routeren automatisk alle tilgængelige opdateringer.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen