For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN på Windows ved hjælp af OpenVPN GUI (grafisk brugergrænseflade).

OpenVPN GUI er en gratis grafisk brugergrænseflade til at køre OpenVPN-protokollen på Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Bemærk! Følgende trin blev testet på Windows 10 og gælder for andre versioner af Windows.

Det er muligvis ikke alle ExpressVPN-placeringer, som er tilgængelige for manuelt konfigurerede forbindelser. Brug appopsætningen for at bruge den fulde liste over VPN-placeringer.

Foretrækker du appopsætning? Se vejledningen til appkonfiguration på Windows 7 og nyere.

Vigtigt! Den manuelle OpenVPN-konfiguration tilbyder ikke de samme sikkerheds- og databeskyttelsesfordele som ExpressVPN-appen. Hvis du befinder dig i et land med meget internetcensur, anbefaler vi, at du bruger ExpressVPN-appen for at få en mere stabil VPN-forbindelse.

Gå til …

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger
2. Download og installer OpenVPN GUI-klienten
3. Konfigurer OpenVPN GUI-klienten
4. Konfigurer DNS-brudbeskyttelse
5. Connect to a VPN server location
Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Indtast dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Når OpenVPN allerede er valgt, kan du i højre side se dit brugernavn, adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

når OpenVPN allerede er valgt, kan du se dit brugernavn, adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

Klik på den eller de placeringer, du ønsker for at downloade .ovpn-filen/filerne.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge disse oplysninger senere under opsætningen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

2. Download og installer OpenVPN GUI-klienten

Download OpenVPN GUI-klienten der passer til dit Windows-operativsystem.

Download OpenVPN GUI-klienten der passer til dit Windows-operativsystem.

Bemærk! For Windows XP skal du downloade OpenVPN 2.3.18.

For Windows XP skal du downloade OpenVPN 2.3.18.

Åbn OpenVPN GUI-installationsprogrammet .exe-fil.

Når du bliver spurgt om du vil tillade OpenVPN-installationsprogrammet at foretage ændringer på din enhed, skal du klikke på Ja.

Når du bliver spurgt om du vil tillade OpenVPN-installationsprogrammet at foretage ændringer på din enhed, skal du klikke på "Ja".

Klik på Næste for at starte installationen.

Klik på Næste for at starte installationen.

Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer.

klik på "Jeg accepterer".

Klik på Næste på skærmbilledet Vælg komponeneter.

Klik på “Næste.”

På skærmbilledet Vælg installationsplacering skal du klikke på Installer.

Klik på "Installer".

Når installationen er færdig, skal du klikke på Næste.

Klik på “Næate.”

Når OpenVPN er blevet installeret på din computer, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for Vis Readme og derefter klikke på Udfør.

Klik på "Udfør".

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

3. Konfigurer OpenVPN GUI-klienten

Højreklik på OpenVPN GUI-genvejen på dit skrivebord, og klik derefter på Åbn filplacering.

Klik på "Åbn filplacering".

I navigationslinjen skal du klikke på OpenVPN for at gå en mappe tilbage.

Klik på "OpenVPN".

Dobbeltklik på mappen config.

Dobbeltklik på mappen "config".

Flyt OpenVPN-konfigurationsfilerne, du fik tidligere, til mappen config.

Flyt OpenVPN-konfigurationsfilerne, du fik tidligere, til mappen "config".

Når du bliver bedt om at give administratortilladelse, skal du klikke på Fortsæt.

Klik på "Fortsæt".

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

4. Konfigurer DNS-brudbeskyttelse

For at forhindre at dine onlineaktiviteter bliver afsløret, kan du redigere dine konfigurationsfiler for at forhindre DNS-brud.

Dobbeltklik på OpenVPN-konfigurationsfilen i mappen config. Den åbnes i en notesblok eller teksteditor.

Rediger ikke den eksisterende tekst. Rul til bunden, tilføj en ny række, og indsæt følgende:

block-outside-dns

Tilføj “block outside dns.”

Gem filen, og luk derefter teksteditoren.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

5. Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

Højreklik på OpenVPN GUI-genvejen på dit skrivebord, og vælg derefter Kør som administrator.

Højreklik på OpenVPN GUI-genvejen på dit skrivebord, og vælg derefter "Kør som administrator".

Når du bliver spurgt om du vil tillade OpenVPN at foretage ændringer på din enhed, skal du klikke på Ja.

Når du bliver spurgt om du vil tillade OpenVPN at foretage ændringer på din enhed, skal du klikke på "Ja".

OpenVPN GUI-klienten er nu tilføjet til din systembakke som et ikon.

Klik på"Up" icon., og træk derefter OpenVPN GUI-ikonet ind i systembakken, så du har nemmere adgang til den.

OpenVPN GUI-klienten er nu tilføjet til din systembakke som et ikon.

Højreklik på OpenVPN GUI-ikonet. Du vil se en liste over alle de VPN-serverplaceringer, som du tidligere har tilføjet. Hold markøren over din foretrukne VPN-serverplacering, og klik derefter på Forbind.Hold markøren over din foretrukne VPN-serverplacering, og klik derefter på "Forbind".

Indtast ExpressVPN OpenVPN-brugernavn og adgangskode, som du fandt tidligere, og klik derefter på OK.

Indtast ExpressVPN OpenVPN-brugernavn og adgangskode, som du fandt tidligere, og klik derefter på "OK".

Når din forbindelse til ExpressVPN er oprettet, vil du se en meddelelse, der fortæller dig at du er forbundet.

Når din forbindelse til ExpressVPN er oprettet, vil du se en meddelelse, der fortæller dig at du er forbundet.

For at oprette forbindelse til en anden VPN-serverplacering skal du afbryde din nuværende forbindelse, før du opretter forbindelse til en anden serverplacering.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverforbindelse

For at afbryde forbindelsen til en VPN-serverplacering skal du højreklikke på OpenVPN GUI-ikonet i proceslinjen. Hold markøren over din nuværende VPN-serverplacering, og klik på Afbryd.

Klik på "Afbryd".

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen