Om onze apps en configuraties te gebruiken moet je je eerst aanmelden voor een ExpressVPN-account.

Deze handleiding toont u hoe u MediaStreamer kunt gebruiken op een router waarop ExpressVPN draait.

MediaStreamer is een DNS dienst die is ontwikkeld om uw streaming ervaring te verbeteren. MediaStreamer is geen VPN en biedt niet de  privacy- en veiligheidsvoordelen van een VPN. Met MediaStreamer kunt u uw locatie niet veranderen.

Om MediaStreamer te gebruiken moet u eerst:

Spring naar…

MediaStreamer gebruiken op een router waarop ExpressVPN (v2) draait
MediaStreamer gebruiken op een router waarop ExpressVPN (v1) draait

MediaStreamer gebruiken op een router waarop ExpressVPN (v2) draait

1. Log in op uw router waarop ExpressVPN draait.
  2. Selecteer More icon. op de apparaatgroep waarvoor u MediaStreamer wilt gebruiken.
    Select the "Location Picker."
  3. Selecteer ANDERE OPTIES.
    Select "All Locations."
  4. Selecteer MediaStreamer.
    Select “MediaStreamer.”

Nu gebruikt u MediaStreamer voor die apparaatgroep.

You are now using MediaStreamer for that device group.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

MediaStreamer gebruiken op een router waarop ExpressVPN (v1) draait

1. Log in op uw router waarop ExpressVPN draait.
  2. Selecteer VPN > Apparaten beheren.
  3. Onder Settings selecteert u Let me select which devices should be protected.
  4. Selecteer de apparaten waarop u MediaStreamer wilt gebruiken. Het kan zijn dat u uw IP adres bij ExpressVPN moet registreren.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.