Set up on your Apple TV.
VPN of DNS nodig voor je Apple TV?
Nu ExpressVPN kopen
Use ExpressVPN on your devices.
Eén VPN-account op alle apparaten.
Gratis apps krijgen

Deze handleiding laat u zien hoe u MediaStreamer instelt op uw Apple TV (1e, 2e, 3e gen).

MediaStreamer is een DNS dienst ontworpen om uw streaming ervaring te verbeteren. Aangezien Apple TV zelf geen VPN ondersteunt, kunt u MediaStreamer als alternatief voor streaming gebruiken.

NB: MediaStreamer is geen VPN en biedt niet dezelfde privacy- en veiligheidsvoordelen als een VPN. MediaStreamer heeft geen grafische user interface. U kunt op MediaStreamer niet van locatie veranderen.

Nog geen klant? Lees hier waarom u ExpressVPN voor Apple TV nodig heeft.

NB: Onderstaande video toont een 4e generatie Apple TV, daarom ziet het interface er anders uit dan die van oudere modellen.

Spring naar …

1. Uw IP adres op de website van ExpressVPN registreren
2. Uw MediaStreamer server IP adres krijgen
3. De Locatie-instellingen op uw Apple TV configureren
4. De DNS servers op uw Apple TV configureren

1. Uw IP adres op de website van ExpressVPN registreren

Ga naar de ExpressVPN DNS instelpagina. Als hiernaar gevraagd wordt, voer dan uw inloggegevens voor ExpressVPN in en klik op Inloggen.

voer uw inloggegevens voor ExpressVPN in en klik op "Inloggen."

Voer de verificatiecode in die naar uw e-mailadres verstuurd is.

Onder IP adres registratie, klikt u op Mijn IP adres registreren. Als er al “geregistreerd” staat naast uw e-mailadres, hoeft u deze optie niet opnieuw te selecteren.

Next to "Mijn IP adres," klik op "Registreer mijn IP adres."

Schakel Automatisch mijn IP adres registreren in. Dit wordt aanbevolen aangezien het uw IP adres automatisch volgt.

Schakel "Automatisch mijn IP adres registreren"ion.

Zodra u Automatisch mijn IP adres registreren inschakelt, zorg er dan voor dat u uw geregistreerde IP adres geüpdatet houdt door regelmatig in te loggen op de ExpressVPN website. U kunt de ExpressVPN app (op elk apparaat) ook gebruiken terwijl u met hetzelfde netwerk verbonden bent als uw Apple TV. Deze acties geven de apparaten op uw netwerk voortdurende toegang tot MediaStreamer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

2. Uw MediaStreamer server IP adres krijgen

Ga naar de ExpressVPN instelpagina. Als hiernaar gevraagd wordt, voer dan uw ExpressVPN inloggegevens in en klik op Inloggen.

voer uw ExpressVPN inloggegevens in en klik op "Inloggen."

Voer de verificatiecode in die naar uw e-mailadres verstuurd is.

Aan de rechterkant vindt u het MediaStreamer DNS server IP adres.

Onder "ExpressVPN voor Apple TV," vindt u het DNS server IP adres voor uw Apple TV.

Houdt dit browservenster open. U hebt later deze informatie nodig voor het instellen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

3. De Locatie-instellingen op uw Apple TV configureren

Op uw Apple TV, open Instellingen.

Apple TV scherm met Instellingen button opgelicht.

Selecteer iTunes Store.

Apple TV instellingen menu met iTunes Store opgelicht.

Selecteer Locatie.

Apple TV iTunes Store menu met Locatie opgelicht.

Scroll naar beneden en selecteer Verenigde Staten.

Apple TV Locatie menu met Verenigde Staten opgelicht.

Ga terug naar het hoofdscherm. De apps die u wilt, zullen nu weergegeven worden.

Apple TV schermt toont VS content providers.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

4. De DNS servers op uw Apple TV configureren

Ga naar Instellingen > Algemeen.

Apple TV Instellingen menu with Algemeen opgelicht.

Selecteer Netwerk.

Apple TV Algemeen menu met Netwerk opgelicht.

Selecteer Wifi of Ethernet, afhankelijk van de internetinstellingen van de Apple TV. (Hier hebben we Ethernet gekozen. Als u wifi gebruikt, selecteer dan Wifi en voer de inloggegevens van uw draadloze netwerk in.)

Apple TV Netwerk menu met Ethernet opgelicht.

Selecteer DNS configureren.

Apple TV Ethernet Configuratie menu met DNS configureren opgelicht.

Selecteer Handmatig.

Apple TV DNS configureren menu met Handmatig opgelicht.

Opmerking: we raden u sterk aan om uw huidige DNS adres/instelling te noteren voordat u deze verandert om nader te raadplegen en om deze veilig te houden. U hebt het mogelijk nodig als u ooit onze dienst niet meer gebruikt.

Voer de nummers in van het MediaStreamer DNS server IP adres die u eerder gevonden hebt.

Apple TV DNS configureren scherm wacht op uw IP adres.

U MOET uw Apple TV opnieuw opstarten voordat de DNS verandering van kracht is. Ga naar Instellingen > Algemeen > Opnieuw opstarten.

Gefeliciteerd! U hebt nu toegang tot de MediaStreamer dienst.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.