Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne veiledningen viser deg hvordan du bruker MediaStreamer på en ruter som kjører ExpressVPN.

MediaStreamer er en DNS-tjeneste designet for å forbedre strømmeopplevelsen din. MediaStreamer er ikke et VPN og tilbyr ikke personverns- og sikkerhetsfordelene til et VPN. Du kan ikke bytte plassering ved bruk av MediaStreamer.

For å bruke MediaStreamer, sørg for å:

Hopp til …

Bruk MediaStreamer på en ruter som kjører ExpressVPN (v2 og nyere)
Bruk MediaStreamer på en ruter som kjører ExpressVPN (v1)

Bruk MediaStreamer på en ruter som kjører ExpressVPN (v2 og nyere)

1. Logg inn på ruteren din som kjører ExpressVPN.
  2. Velg Mer-ikon. på enhetsgruppen du vil bruke MediaStreamer for.
    Select the "Location Picker."
  3. Velg ANDRE LOKASJONER.
    Select "Alle Lokasjoner."
  4. Velg MediaStreamer.
    Velg “MediaStreamer.”

Du bruker nå MediaStreamer for den enhetsgruppen.

Du bruker nå MediaStreamer for den enhetsgruppen.